Retrofit

Year: 2018

Client: Architect Morten Kjer Jeppesen

Type: Book design

Design and layout for Morten Kjer Jeppesen's research project on transformation of suburban American shopping malls. A rough custom type for the cover and chapters, and a distinctive red / blue color palette, creates a powerful expression with reference to the quadratic division of the country (The Jefferson Grid) and the huge scale and loud aesthetics of the shopping malls.

Retrofit

Design og layout til Morten Kjer Jeppesens research-projekt om transformation af amerikanske indkøbscentre i forstaderne. En grov specialdesignet typografi til omslag og kapitler, og en markant rød/blå farvepalette, skaber et kraftfuldt udtryk med refence til den kvadratiske opdeling af landet (The Jefferson Grid), og indkøbscentrenes kæmpe-skala og højtråbende æstetik.