Parking house Lüders

Year: 2016

Client: By & Havn

Type: Logo and signage.

Rama Studio has developed a complete design for the Parking House Lüders. The building's logo illustrates the unusual mix of parking and sports facilities, and a large sculptural sign at the base elaborates on the facilities of the roof and points to the stairs. Visitors to the roofs are guided by a large supergraphic in the pavement and a range of instructional signs giving easy instructions for a variety of possible exercises. Building designed by jaja architects

Rama Studio also designed the frieze for the building.

Parking house Lüders

P-hus Lüders

Rama Studio har udarbejdet et gennemgående design til P-hus Lüders og Konditaget Lüders. Allerede i huset logo illustreres den usædvanlige kombination parkeringshus og konditag, og et stort skulpturelt skilt mod torvet foran huset forklarer om tagets muligheder og lokker nysgerrige op af trappen. På taget er supergrafik i belægningen kombineret med en række illustrative instruktionsskilte, der fortæller brugerne om tagets mange muligheder. Bygningen er tegnet af jaja architects.

Se også frisen som Rama Studio har tegnet til huset.

Photo: Rasmus Hjortshøj / COAST

Photo: Rasmus Hjortshøj / COAST

Photo: Rasmus Hjortshøj / Coast